Telecom aanbiedingen

Voor u geselecteerde aanbiedingen van diverse telecom providers zoals KPN, T-mobile, Vodafone, Tele2 en veel meer.
Bekijk deze pagina vrijblijvend. De actie aanbiedingen en speciale prijzen zijn soms erg voordeling, wij proberen deze pagina regelmatig van een update te voorzien. Zodat u een goed beeld heeft van de diverse in de markt actief zijnde tarieven en aanbod. Wilt u overstappen van uw huidige telecom leverancier dan hopen wij dat hier een voor u interessante aanbieding bij zit.

KPN aanbiedingen

Internet op je tablet
KPN Mobiele Internet Kaarten
Overzicht iPhone abonnementen

Wilt u overstappen naar de dienstverlening van KPN? Klikt u dan hier.

Vodafone aanbiedingenVodafone sim only aanbiedingen
Vodafone prepaid
Vodafone iPhone - bestel nu!

Wilt u overstappen naar de dienstverlening van Vodafone? Klikt u dan hier.

T-mobile aanbiedingen

T-mobile sim-only

Wilt u overstappen naar de dienstverlening van T-mobile? Klikt u dan hier.

BEN aanbiedingenBen: 250 min/sms voor 6,99 p/m
Ik Ben een maandelijks opzegbaar mobiel abonnement.

Wilt u overstappen naar de voordelige dienstverlening van BEN? Klikt u dan hier.

Telfort aanbiedingen
Telfort Shop

Wilt u overstappen naar de dienstverlening van Telfort? Klikt u dan hier.

Tele2 aanbiedingen
Sim only

Wilt u overstappen naar de dienstverlening van Tele2? Klikt u dan hier.

SIZZ aanbiedingen


Wilt u overstappen naar de vrouwvriendelijke dienstverlening van SIZZ? Klikt u dan hier.

Waarom zou je overstappen?

Dagelijks stappen nederlanders over van telefoon provider. De markt van telecommunicatie is open en vrij, liberaal, en bedrijven zoals Tele2 en BEN breken de prijs met stunts. Voor u als consument betekent dit dat er kansen liggen om of te besparen op uw maandelijkse lasten of verbetering van dienstverlening. U krijgt dat gewoon meer voor minder geld. Toch is dat niet de enige reden om uw huidige contract op te zeggen. Kwaliteit is ook belangrijk! De actie van Yoep van 't Hek om alle klachten over T-mobile te bundelen was een regelrechte hit. Via Twitter berichtte Yoep over slechte ervaringen die zijn zoon als klant op deed. Sinsdien zijn er mogelijk zaken verbetert. Maar... als klant wilt u goed behandelt worden en goede kwaliteit krijgen. Denk aan betaalbaar beltegoed, gsm dekking, goed netwerk, betaalbaar mobiel internet etc.

Schroom daarom niet om overstappen te overwegen! Het nummerbehoud, dus je bestaande telefoonnummer houden, is gewoon mogelijk en niet moeilijk. En de meeste providers faciliteren een goede overgang van oude naar nieuwe leverancier. Dat alles zodat u gerust kunt blijven bellen met uw mobieltje. Blijf wel altijd kritisch kijken naar de voorwaarden van een nieuw abonnement en naar uw persoonlijke situatie. Voorkom een te grote maandlast kies met verstand uw nieuwe contract en overweeg een goedkopere variant zoals sim only of prepaid.

Voorbeeldbrieven voor opzeggen van je huidige abonnement

Als het zo ver is dat je een keuze hebt gemaakt en dan wilt opzeggen. Ons advies is en blijft, doe dit schriftelijk en aangetekend! Hoeveel men ook zegt dat beeindigen van het lopende contract mogelijk is via bijvoorbeeld telefoon of email. Je staat veel sterker met een aantoonbaar en te overleggen bewijs. Dit voorkomt veel discussie en kopzorgen. Zo ben ik ooit bij opzeggen van een internet abonnement in de vreselijke ambtelijke molen beland van hun helpdesk. Na telefonisch en via email te hebben medegedeeld dat mijn 1 jarig abonnement niet verlengd moest worden. Heeft het zeer veel moeite gekost om uiteindelijk mijn contract opgezegd te krijgen. Er ging daar bijzonder veel mis. Ik heb mijn les geleerd voortaan altijd een aangetekende opzegbrief! Brieven downloaden kan hier.