Wie zijn wij

Contract Registratie is ontstaan uit het feit dat bijna alle contracten een stilzwijgende verlenging hebben.
Het maakt daarbij niet uit welk contract dit is, het kan evengoed een abonnement zijn. Probleem hiervan is dat je goed moet bijhouden wanneer je een contract op zou kunnen zeggen. En het overstappen loont vandaag de dag bij alle contracten. Een jaar is echt erg lang in de wereld van bijvoorbeeld de mobiele telefoon abonnementen of de internet abonnementen. Het overgaan naar een andere leverancier is dus kostenbesparend in veel gevallen!

De Contract Registratie dienst informeert zijn gebruikers over het op kunnen zeggen van een contract. Dit gebeurt wanneer men de contractgegevens heeft geregistreerd op de website van Contract Registratie.
Wij zorgen ervoor dat je via e-mail een bericht ontvangt met alle gegevens die je nodig hebt om je contract op te zeggen. Alle gegevens die jezelf hebt ingevoerd. Het enige wat je nog nodig hebt is het adres van de leverancier om je opzegbrief naar toe te sturen. Hiervoor is Contract Registratie een samenwerkingsverband aangegaan met Eerstehulpbijopzeggen. Op deze website vind je alle opzeg-adressen, eenvoudig en snel.

Contract Registratie is een gratis dienst voor iedereen. Iedereen kan en mag gebruik maken van de Contract Registratie dienst, zonder dat hier kosten tegenover staan. Contract Registratie wil met de verkoop van advertentie ruimte de kosten van de dienst terugverdienen. Op deze manier zal de dienst voor een ieder gratis blijven, dat is het uitgangspunt van Contract Registratie.