Stel je opzegbrief zelf samen!

Wil je een opzegbrief sturen? Dat kan en daar kunnen wij je prima bij helpen. In samenwerking hebben wij een module geplaatst op deze pagina, waarbij je eenvoudig een opzegbrief kunt maken. Precies zoals jij dat wil en met het juiste adres al ingevuld. Bespaar de moeite om het juiste opzeg adres te zoeken. De module kent al deze adressen al!

Heel veel organisaties beschikbaar

De module bevat heel veel Nederlandse bedrijven en organisaties waar je kunt opzeggen. Denk hierbij aan telefonie aanbieders, verzekeraars, tijdschrift uitgeverijen en meer! Je kunt zelf de organisatie van je keuze kiezen. Daarna kun je eenvoudig en stap voor stap de brief gaan opmaken. De module stelt zelf de brief op en je kunt deze online versturen! Makkelijk en snel je abonnement of contract opzeggen is dus een fluitje van een cent geworden.

Opzeg module gebruiken

In slechts 3 stappen is jouw opzegbrief verzonden! Een korte uitleg. Stap 1, hier selecteer je de organisatie van je keuze. Je kunt hier zelf de naam intypen. De module zal aanvullen welke mogelijkheden er zijn om uit te kiezen. Heeft een aanbieder meerder producten? Dan kun je die ook nog kiezen in stap 1. Bij Stap 2 voer jij je gegevens in. Deze gegevens komen direct terug in de opzegbrief. Kijk dus even goed dat je hier de juiste gegevens invult. En als laatste Stap 3, hier kun je direct de opzegbrief verzenden! Wij adviseren altijd dit aangetekend te doen. Zo heb je altijd bewijs dat de brief verzonden en aangekomen is bij de organisatie van je keuze. Makkelijke stappen, toch? Klaar om je opzegbrief op te stellen? Dan kun je hier onder van start gaan!

Opzegbrief maken

Hier onder vind je de opzegbrief module. Maak hier 1 of meerder opzegbrieven om je abonnement of contract te beƫindigen.

Facebook Reacties