Eenvoudig je Vodafone abonnement opzeggen

Je abonnement bij Vodafone opzeggen? Dan zit je hier goed. Wij gaan jou helpen om je abonnement op een makkelijke manier te stoppen. Vodafone biedt in Nederland niet alleen mobiele telefonie, maar ook Ziggo TV&Internet. Als provider levert Vodafone zowel prepaid oplossingen als abonnementen. Daarnaast kun je ook bij Vodafone een Sim Only afnemen.

Online contact Vodafone

Wil je online contact met Vodafone? Dat kan je kunt via deze link direct inloggen op je eigen Vodafone omgeving. Je vind hier alles wat te maken heeft met je abonnement bij Vodafone. Ook is Vodafone bereikbaar via de Social Media kanalen:

Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen met Vodafone. Je kunt hier voor gebruik maken van telefoonnummer: 0800-0094 vanaf elk toestel in Nederland. Ben je in het buitenland en zoek je contact met de servicedesk van Vodafone? Bel dan met nummer: +31 654 5001 00.

Toch liever een opzegbrief maken?

Dat kan, daar gaan we je dan uiteraard bij helpen! Hier onder vind je de opzeg module. Deze module laat je stap voor stap een opzegbrief maken. In slechts 3 eenvoudige stappen heb je de brief gemaakt en is deze ook nog eens verzonden aan Vodafone!

Facebook Reacties