Vodafone heeft 5G!

Vodafone heeft 5G!

vodafone-5g-start

Vodafone levert als eerste provider echt 5G

Op 29 april 2020 was het zo ver de eerste Nederlandse aanbieder van 5G is begonnen. Vodafone heeft als eerste provider in Nederland gezorgd voor dekking in het 5G netwerk. Een nieuw netwerk met ongekende snelheden. Beloofde snelheden liggen tot wel 100 keer sneller dan het huidige mobiele internet.

Nog geen landelijke dekking

Vodafone kan helaas niet direct het hele land voorzien van 5G dekking. De uitrol vindt plaats in 2 fases. Waarbij de eerste fase is gestart in april 2020 eind juli 2020 hoopt Vodafone een landelijke dekking van 5G te kunnen bieden. Wil je zien hoe de dekking van 5G is gepland? Bekijk dan dit plaatje om te zien hoe de dekking in jouw regio is geregeld.

Vodafone abonnementen en telefoons

Welke abonnementen het 5G netwerk ondersteunen? Dat is bij Vodafone het Red abonnement. De dekking van 5G zit in dit abonnement. Dat zijn de de Red Essential, Red en Red unlimited waarbij je direct kunt genieten van de voordelen van 5G. Helaas zijn niet alle telefoons geschikt voor het snelle 5G netwerk. Welke telefoons dit wel zijn? De meest recente (en duurdere) toestellen zijn geschikt voor 5G, maar ook dan lang niet allemaal! Kijk in dit artikel van RTLZ welke toestellen 5G aan kunnen.

Facebook Reacties

Geef een reactie